CROSSFIT NORRTALJE

CrossFit Norrtälje är det självklara valet för dig som vill lyckas med din träning! Det spelar ingen roll om du är ute efter att hitta en rolig träningsform som ger resultat eller om du vill tävla i på högsta möjliga nivå. 

 

Vi har varit verksamma sedan 2009 och i våra flexibla och rymliga lokaler har vi äntligen lyckats skapa den träningsmiljö som var vår vision vid starten. Våra coacher är utbildade i, och har erfarenhet inom, allt från CrossFit till STAC-Elittränare till yoga. 

I Campus området bredvid Posten i Norrtälje hittar du båda inomhus och utomhusträning hos CrossFit Norrtälje.

Våra lokaler har högt i tak och erbjuder en tillåtande miljö där du ska få möjligheterna att lyckas med dina mål.

Med rätt kunskap, rätt utrustning och kontinuitet är allt möjligt!

"

Jag började med crossfit genom en training camp som crossfit norrtälje anordnade på hösten 2014, jag var väldigt skeptisk till crossfit överhuvudtaget, men hade hört av många i min närhet att det var en rolig träningsform. Hade tidigare gått på gym och känt att jag inte kom någonstans. Successivt med training camp så fick jag en nytändning för min träning och jag insåg hur bra crossfit är. Det är  mycket tack vare crossfit norrtäljes underbara ledare och deras otroliga kompetens och glädje för det dom gör, som har fått mig att idag bli en mycket starkare ung kvinna i både kropp och sinne.


– Emilie, medlem

"

VÅRA COACHER

Per Mattson
delägare, coach
Andreas Graflind
delägare, coach
Marcus Hawkins
delägare, coach
Robin Lindberg
coach
Maria Lundqvist
coach
Sandra Emmoth
Barn-/ungdomscoach
Grundskollärare åk 1-3
Idrottslärare åk 1-9
Fotbollstränare steg 1
Linn Emmoth
Barn-/ungdomscoach
Grundskollärare 1-6
Idrottslärare
Fotbollstränare steg 1
 

träningen i fokus

Hos oss hittar du inga personer som sitter och gäspar i maskiner och kollar sina telefoner , vi har inga speglar där folk knäpper selfies heller. Men vi bjuder alltid på kaffet som du kan dricka mesans du läser de senaste nyheterna i vår lounge

CROSSF(HI)IT

Fördelarna med högintensiv träning är många och välbevisade, du kommer att bli starkare, snabbare, piggare och rörligare och du kommer att uppnå dina mål. 

Vi tränar gemensamt

engagerande och det är ENERGI, TEAM WORK och GLÄDJE som kännetecknar våra träningspass!

Vi har gemenskaben i fokus båda för, under och efter träningen!

COACHNING

Vi coachar aktivt och tar stort ansvar för att du ska lyckas, alla kan träna högintensivt men högintensiv träning kan vara olika för olika individer. Med rätt kunskap, rätt utrustning och kontinuitet är allt möjligt!

© 2018 CrossFit Norrtälje