Lever ni på gamla meriter?


Hur är det med träningen och den egna hälsan när livet är hektiskt, barn ska skjutsas till olika aktiviteter och jobbet prioriteras? Börjar ni känna att det är dags att sluta leva på gamla meriter och ta tag i träningen igen?

Gör som Jenny och Per och investera i ”Par PT” hos oss på CrossFit Norrtälje.

Prioritera TID och prioritera VARANDRA genom att träna och umgås tillsammans 1 eller flera tillfällen i veckan.

Per och Jenny har valt en lösning där medlemskap kombineras med PT-träning 1 ggr/vecka och de är supernöjda med sitt beslut och de resultat som de uppnått efter bara ett halvår hos oss!

Vi har bra paketlösningar för er som vill boka in Par PT och självklart går det bra att boka detta även om man är ”bara” kompisar eller arbetskollegor! Lämna in en ansökan om Par PT hos oss så kontaktar vi er för ett första möte.

"Att investera i regelbunden träning med professionell hjälp för att börja precis där vi står och bygga därifrån, har varit helt rätt för oss. Regelbundenheten har hjälpt oss att hitta en träningsrutin och träningen i sig har gett effekter på många plan. Sömn, humör och ork, för att nämna några. Jag skulle säga att investeringen vi gjort hos Crossfit Norrtälje är det bästa vi har gjort på länge!" - Jenny

Taggar:

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje