Medlemsstory

Vi har ställt frågor till våra medlemmar och delar här första storyn. Troj Sternehäll delar av sine tanker och erfarenheter:

1: Vad var det som gjorde att du började på CrossFit Norrtälje från början?Jag började på CrossFit Norrtälje tack vare en kompis som tyckte att jag skulle komma förbi och testa. Jag körde två testpass som var grymt jobbiga men väldigt roliga, vilket ledde till att jag ville fortsätta.  2. Vilket var ditt första intryck av CF Norrtälje? har det förändrats nånting? De två första testpassen var min introduktion till crossfit. Det var mycket kondition och muskeluthållighet. Vi var 12 tappra deltagare på passet, samt coach Jenny, som körde stenhårt med oss. Jag har alltid varit väldigt tävlingsinriktad vilket gör att gruppass som detta pushar mig otroligt mycket. Det var många andra duktiga och starka deltagare som var med och tränade vilket gjorde att jag bara var tvungen att försöka hänga med i deras tempo. Detta är fortfarande idag, lite mer än 1 år senare, en utav de saker jag tycker är bäst med min träningsform idag.  3. På vilket sätt har vår träning förbättrat ditt liv? Jag känner mig frisk och stark i kroppen. Tidigare har jag haft problem med knäna, ryggen och axlarna. Detta är i princip helt borta nu. Det som har varit en stor skillnad här jämfört med andra ställen jag tränat på är att man fokuserar så mycket tid på teknik och strukturellträning. Jag har lärt mig oerhört mycket från de duktiga coacherna och är hungrigare än någonsin på att köra vidare.  4. Hur tror du att CF Norrtälje kommer att förbättra ditt liv i framtiden? Jag tror att jag har alla förutsättningar och möjligheter att förändra samt förbättra min kropp och mig själv här i CF Norrtälje. En väldigt välkomnande och trevlig atmosfär med grymma coacher. Jag ser fram emot att få fortsätta här i klubben.  5. Vad är din "favoritstory" om vår träning/vår klubb? 

Det måste nog vara första gången jag såg min första crossfit-tävling, KM. Det var en otroligt cool och motiverande upplevelse att se alla duktiga deltagare tävla mot varandra. Under dagen blev jag bara mer och mer motiverad själv att få ösa, ge 110% som alla andra gjorde. Dagen därpå bokade jag och körde söndagspasset. Motivationen och viljan att ge järnet satt kvar så mycket så jag körde rakt in i väggen snabbare än jag någonsin gjort tidigare. Grymt roligt, men väldigt jobbigt."  

Tack Troj för att du delar med dig! 

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje