Glada medlemmar

8 Dec 2017

Tänk om alla älskade sitt gym och dettas medarbetare?

Vi hos CrossFit Norrtälje strävar efter att erbjuda en extra bra service, ha extraordinärt utbildade coacher och ett välutrustad och snyggt gym så att våra medlemmar upplever sig omhändertagna och bortskämda.

Vi strävar efter att folk kommer hit och tränar, inte för att de måste men för att de VILL!

Det värmer därför våra hjärtan när vi får en hälsning som denna från ett medlem som åker hem till Norge i tre veckor innan han kommer tillbaka. Tack Joachim, vi kommer sakna dig medan du är borta och ser fram emot nya året med dig och ditt alltid höga humör 💕 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Featured Posts

Mirakelkuren som du missat! Gör detta varje dag!

September 16, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts

September 28, 2020

August 22, 2020

June 16, 2020

June 3, 2020

Please reload

© 2018 CrossFit Norrtälje