Vad är dina mål?

Annika som ni ser i på bilden har tränat med vår coach Carla i ungefär 3,5 månader och har idag rockat bulgarian split squat med 2x16kg hantlar som julklapp till sig själv! 🎄💪🎅  Bulgarian split squats är bra för Annika därför att hon har en liten bebis som hon ofta bär på höften och gör sen saker med motsatt arm - ni som har barn vet hur det är 😉 Bålstabilitet, balans och unilateral styrka är därför nödvändigt för att hon ska må bra i kroppen och kunna orka mer. När Annika började träna hos oss gick det knappt att göra övningen utan hantlar. Vilken otrolig framgång i bålstabilitet, balans och inte minst styrka! 💪😎 Pull-ups:en går också framåt, och målet för 2018 blir då att rocka 18kg hantlarna i BBS och sätta en pull-up - varför? För att det är roligt och coolt 😎 ✨💪🎄🎅🎉✨ Vad är dina mål för 2018? - Hur kan vi hjälpa dig att nå dem? 

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje