Våra coacher coachar

Idag delar vi ett exempel från verkligheten.

Vad händer med hållningen när man åker mycket bil?

När man har kontors-/datorjobb?

När man jobbar som golvläggare?

När man jobbar mycket i trädgården?

När man ska bära en bebis på höften halva dagen? Hur ser det ut när man då för över den hållningen till träningen? En bra coach hjälper dig att bli bättre. Bättre i träningen och bättre i vardagen. Detta kanske innebär att ta ett steg bakåt för att sen kunna fortsätta framåt med säkrare och snabbare steg. Vi har målsamtal med våra medlemmar och vi erbjuder bl.a. 30min PT (enkelt köp och även förlopp) där man kan jobba med det som är viktigast just nu för att bli bättre/starkare/hälsosammare/etc. Vår coacher COACHAR för att hjälpa dig bli den bästa versionen av dig själv. Vi slutar aldrig utbilda oss och vi hämtar alltid aktivt in feedback från våra kunder för att bli bättre så att du kan få en bättre upplevelse hos oss. ...Så den enda frågan som är kvar är: Är du redo för en förändring i ditt liv? Ett exempel från verkligheten: Lars bokade in 30min PT för att få ordning på hållningen i marklyft. På bara 30 minuter tog vi reda på vad som behövde göras med rörligheten och rörelsesmönstret. Dagen efter fick Lars ett mejl där vi frågade om feedback på coachen och de 30min PT. Vi fick lite rolig feedback: "Mig som coach: Jätte kul att gå pass för dig. Tycker du ser alla oss som är där och är ”på” när det är något som vi skall tänka på. Väldigt kunnig. Din glädje och sprallighet är ett väldigt positivt inslag när passen startar klockan 06:00 ☺️ PT 30 min: Blev lite förvånad av att vi fick ut så mycket av bara en halvtimme, väldigt stor utveckling på den korta tiden. Bra med konkreta tips och rå hur jag skall tänka/göra för att utveckla mig åt rätt håll." Heja Lars! 🎉 tack för den fina feedback! Sugen på att bli bättre? Kontakta oss och boka ditt gratis och oförpligtande "No Sweat Intro" här.

//Carla Lind-Valdan

Coach på CrossFit Norrtälje

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje