New You, vad nu?

Vi hade en New You Challenge i höstas, och vi började året med en New You Challenge. På båda utmaningarna hade vi ungefär 30 personer som kom in och tränade med oss 3 ggr/v i sex veckor. De fick kostråd och peppning och helt enkelt de bästa förutsättningarna för att göra en rejäl förändring i deras liv och börja resan mot deras mål.  

Men vad hände då efter de sex veckorna? 

Gemensamt för båda i höstas och i vintras är att många valde att bli medlem direkt efter. De sex veckorna hade gett energi och smak för mer, helt enkelt. 

Vi såg folk som hade gått ner 20kg (kommer ni ihåg Dennis?), folk som åt mer och sov bättre, fick ny energi till (och, som Brittmari, även komplimanger på) jobbet, blev av med depression och utmattning, som t.ex. Henrikoch som ni nog kan räkna ut är successhistorierna många - SOM DE JU ÄR när man går all in i 6 veckor med kompetent hjälp, stöd och coachning. 

Men var är de nu? Nu har det gått 1/2 år sedan första New You Challenge, och snart 2 månader sedan andra. 

Här kommer tre exemplar; några av de som jag har fått ta hand om både under och efter New You Challenge i januari/februari. 

Caroline Samuelsson, deltog i Open in the Box (intern CrossFit tävling, baserat på The CrossFit Open) efter bara 9 veckors CrossFit träning, just på den här bilden kämpade hon sig igenom 5/arm frivändning + stöt från häng med 10kg hantel! Caroline har bl.a. lärt sig att lita mer på sin egen kropp och förmåga att klara av saker! Heja Caroline! 

Jenny Jacobi var lite tveksam till att köra vidare med medlemskapet men blev övertalat av Jenny Svedholm och är nu fast inventar på morgonpassen - på bilden här tar hon personbästa i knäböj, 3 repetitioner! Heja Jenny!

Jenny Svedholm deltog också i Open in the Box där hon bl.a. skulle köra overhead squats med 20kg! När Jenny började sin utmaning hos oss i januari hade hon problem att hålla uppe överkroppen i rörelse - och nu sitter hon så fint i botten av en overhead squat, helt proffsigt! Det kräver hårt arbete att mjuka upp bröstryggen - bra jobbat! Heja Jenny!

 De här tre härliga personer framhävs för att jag har kört lite extra PT med dessa varför jag har bilder på deras prestationer och har även kunnat följa dem konsekvent på mina morgonpass.  

Jag hade en hel grupp härliga folk som alla blev medlemmar och som jag träffar jämt och njuter sällskapet av, de ska också hyllas för även de har haft stora framsteg! 

New You, vad nu? Ja, bara fortsätta - eller hur? 

Är du nyfiken på vår nästa Six Week Challenge? Se en video med mer information här.

Vill du bli medlem hos oss och bli en av vår succeshistorier? Boka ett No Sweat Intro direkt på vår hemsida ☺️ 

//Carla Lind-Valdan

Coach på CrossFit Norrtälje

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje