Jantelagen

Hur påverkas du av Jantelagen?

Har du någon gång i ditt liv känt att andra människor missunsamhet har stått i vägen för din glädje eller lycka? Vad är det som gör att vi ibland inte vågar sticka ut hakan och säga att vi är BRA på något?

Många gånger har jag känt att människor slänger sig med uttryck som att Jantelagen på något vis skulle vara en självklarhet i människor medvetanden och att det är någon slags naturlag som påverkar hur vi är och beter oss. Jag själv har i många år försökt vara på ett sätt som INTE erkänner Jantelagen. Både i mitt eget sätt att vara, och i mina roller som lärare, skolledare och coach, har jag alltid försökt få individer att tro mer på sin egen förmåga OCH att våga uttrycka högt att de faktiskt är bra.

Varför skulle det på något vis vara provocerande att vara duktig OCH att våga tycka det själv? Det behöver ju inte betyda att någon annan är dålig...både du och jag kan vara bra samtidigt :)

Kommande dagar kommer du att kunna ta del av en miniföreläsning om Jantelagen här på bloggen, idag får du avsnitt 1.

Boka ett samtal med oss, No Sweat Intro, för att veta mer om hur vi kan hjälpa just dig: Boka här

Håll till godo!

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje