Jantelagen del 2

Idag är det dags för del 2 i vår lilla miniföreläsning om Jantelagen.

I dagens avsnitt berättar jag om hur vi arbetar MOT Jantelagen i våra verksamheter. Hur vi gör för att få medlemmar att "släppa lite på handbromsen" och våga sticka ut, våga fira framgångar, våga bekräfta sig själva.

En av våra absoluta kärnvärderingar är "Jantelagen finns inte" och det försöker vi visa i handling

"Peak Moments" är värda att uppmärksamma helt enkelt!

Hur gör ni för att fira och uppmärksamma "Peak Moments" på din arbetsplats? Vilken slags händelser betraktas som just Peak Moments på din arbetsplats?

Medvetna arbetsplatser är duktiga på att skapa och designa sådana ögonblick, för sina kunder och för sina anställda. Hur såg din första arbetsdag ut på ditt jobb? Var det någon som VERKLIGEN hade tänkt till för att göra den dagen så minnesvärd som möjligt?

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje