Om man är stark ska man svara snäll

Idag skickade jag ut ett brev till våra medlemmar. Det handlar om att vara stark och om att vara stolt och glad över att vara stark. Vi har MASSOR av exempel på hur starka våra medlemmar är och vi samlar på oss filmklipp och berättelser om detta varje vecka!

För oss är det viktigt att våra medlemmar och kunder ska kunna se sina framsteg och känna sig stolta. Vi försöker också uppmuntra dem att våga VISA att de är glada och stolta och det gör vi bland annat genom att ha en stor "PB-klocka" som de kan ringa i när de slagit egna rekord i någon övning. PB står för "personal best" och betyder alltså just PERSONLIGT rekord i någonting. Det finns ingen jämförelse med någon annan än dig själv, du behöver inte slå någon annan för att fira utan du firar din egen prestation och dina egna framsteg.

Vet du vad som händer när någon ringer i PB-klockan? Alla i lokalen stannar upp och applåderar och jublar!! Du kan ju tänka dig stämningen som uppstår...när stannade alla upp och applåderade någon på din arbetsplats eller på din träningsplats senast?

Det våra medlemmar firar är alltså att de blivit starkARE, snabbARE och rörligARE än tidigare. Det finns ingen slutdestination och det finns ingen miniminivå för firandet och för utvecklingen. Det är en självklarhet för oss att fira utveckling och att vara stolt över sina ansträngningar. Det ligger ARBETE och målmedvetenhet bakom firandet och det är väl allmänt bekant att ju hårdare man jobbat för någonting desto skönare känns det när man lyckas?

Vi passar på att fira in helgen med att dela några filmklipp på starka medlemmar från veckan som gått!

Vill du också bli starkare och få chansen att fira framgångar så bokar du bara ett samtal via info@crossfitnorrtalje.se

och målmedvetenhet

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje