There is no "Secret Sauce"

Till dig som stått på sidan av och sett alla framgångshistorier vi delat med oss av senaste tiden, det skulle kunna vara DU som är nästa framgångssaga!

Det är ingen skillnad mellan de du sett på filmklipp, eller på fotografier, och dig. De som kommit in här har också känt tvivel, har också brottats med dålig självkänsla, har också dragits med smärtor och skador och har också funderat på om de verkligen passar in här.

Det är inget hemligt recept som gör att våra kunder lyckas så bra, det är bara noggrant arbete utan genvägar som ligger bakom

Jag har inget färdigt svar som gör att just DU ska våga komma hit, det enda jag kan säga är att det ÄR just du som måste våga ta steget. Hos oss börjar vi alltid med ett samtal för att ta reda på vad dina mål är, hur ditt nuläge ser ut och vad dina mål är.

Du kommer att få välja om du vill träna själv med coach eller om du vill testa gruppträning, du kan välja vilka tider du tränar på och du kan välja hur ofta du vill träna.

Vi vet att vår träning är bra, vi vet också att våra coacher hör till de allra bästa. Vi har generösa öppettider och stora ytor att träna på. I en liten klubb med knappt 200 medlemmar kommer du att lära känna många nya vänner och dina coacher kommer att ha bra kännedom om just dig.

De yttre förutsättningarna för att lyckas finns alltså. Det är fortfarande mycket upp till dig om det ska bli resultat. Du behöver ta dig hit till lokalen, du behöver hålla ut när det kommer svackor, du behöver vara beredd på att kämpa vidare även om du skulle bli skadad eller sjuk en period. Du behöver ha en förlåtande attityd mot dig själv och ett beginners´ mindset inför att lära dig nya saker. Det är ALDRIG för sent att ta ansvar för sin hälsa, det finns inget att förlora på att försöka starta nya och bättre vanor. Det går ALLTID att komma tillbaka efter en svacka och det betyder inte att man är värdelös bara för att man råkar FÅ svackor.

2019 är inget speciellt, det är bara ännu ett år i ditt liv. Du behöver ingen ”superstart ultimate detox bootcamp deluxe” där allting ska fixas och styras upp på en gång 😊 Det enda du behöver göra är att ta det första steget. Kom hit och berätta hur du skulle VILJA må, låt oss lyssna och berätta hur vi skulle kunna hjälpa dig.

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje