Du behöver en coach

Får blotta tanken på att gå till gymet dig att tänka på allt annat FÖRUTOM att gå till gymet?

Ja? Då behöver du en coach

När du väl kommer till gymet, hur mycket energi lägger du på din träning. Kommer du igång direkt med ditt träningsupplägg och kör?

Nej? Då behöver du en coach

Det här då, du KÖR faktiskt målmedvetet, jobbar hårt i gymet 5 dagar i veckan men kommer ÄNDÅ inte i de där jeansen som du försökt komma i de senaste 6 månaderna. Du har varit på gymet i snart ett år men har ändå inte lyckats få till den figur du är ute efter?

Ja? Då behöver du en coach

Har du en plan? Vet du exakt vad du ska göra när du kommer till gymet? Är det en långsiktig plan som fortfarande kommer att fungera för dig om 3 månader? 6 månader? Om ett år?

Nej? Då behöver du en coach!

Har du koll på hur du använder all utrustning i gymet? Kan du utföra alla övningar korrekt så att du inte skadar dig själv?

Nej? Då behöver du en coach!

Har du redan skadat dig själv? Letar du efter ett sätt att träna men du vet inte hur du ska få det att funka?

Ja? Då behöver du en coach!

Vad en coach gör

En bra coach kommer att hjälpa dig på flera sätt

  • Hon kommer att motivera dig genom att hjälpa dig lyckas och genom att köpa in på dina mål. Det kan bli lite ”högljutt pepp” också 😊

  • Hon kommer att ge dig något att se fram emot varje träningstillfälle. Du kommer att känna dig framgångsrik genom coachens guidning

  • Hon kommer att designa en plan för att nå dina mål. En bra coach kommer att lägga tid på att fundera ut vad som passar bäst för dig och hon kommer att konstant anpassa och uppgradera programmet för att du ska få bästa möjliga effekt och glädje

  • Du kommer att lära dig att göra saker säkert och korrekt. Rätt rörelsemönster betyder snabbare resultat. Att inte bli skadad betyder att du kan fortsätta träna

  • En coach kan göra anpassningar som möjliggör träning trots skador. Självklart så kan en bra coach, så länge du fått klartecken att träna, hjälpa dig att ”träna runt” de flesta skador. En bra coach hjälper dig till och med att påskynda rehabprocessen i många fall

Coacher och personliga tränare finns för att hjälpa dig som individ, att utveckla din fitness. Vi ger dig inte ett färdigt papper med övningar och lämnar dig ensam att försöka klura ut hur det ska göras. Vi lyssnar på dig och på vad du vill och hjälper dig att göra det jobb du behöver för att komma dit du vill.

Som professionella tränare så lägger vi upp personliga träningsplaner. Vi följer upp och utvärderar din prestation och din utveckling. Du kommer inte att ha några frågetecken kring var du är eller vart du är på väg. Du kommer inte att få generella träningspass, de senaste ”coola trenderna” från träningsmagasin eller influencers, eller genvägar i form av shakes och kosttillskott som du måste köpa. Du kommer att få vetenskapligt testade metoder, metoder som på riktigt har förändrat liv och som kan förändra ditt liv också.

Om du vill komma förbi och prata om hur vi kan hjälpa dig,

kontakta oss på 0707508255 eller boka samtalstid på https://BookingCrossFitN162.as.me/NoSweatIntroCFN

//Per

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje