Köade du också för ett billigt gymkort

Stod du också i kö till den där billiga träningsanläggningen i januari?

Skrev du på ett avtal för ett års träningskort, med billig månadsavgift, och tänkte att det skulle bli vägen för att nå dina hälsomål?

  • Kanske ville du gå ner i vikt?

  • Kanske ville du bli starkare och bygga mer muskler?

  • Kanske ville du etablera bättre vanor, bli rörligare och smärtfri?

Hur har det gått för dig?

Hur har du blivit omhändertagen?

Hur har introduktionsprocessen sett ut på ditt nya gym? Har någon satt sig ner med dig, tagit reda på dina mål och ditt nuläge och sen gett rekommendationer kring hur vägen till dina mål kan se ut?

Om du har lyckats komma igång och etablerat en ny vana, grattis till det!

Om du tillhör den stora skaran människor som INTE lyckats hålla i efter de inledande veckorna, som just nu sitter och ”vaskar” träningskort (hur billigt det än är) och som inte blir uppringd eller mailad av någon på träningsanläggningen, du är inte ensam. Det är en vanlig strategi för de flesta gym att ha många medlemmar till billigt pris och att räkna med att de flesta av dem INTE kommer och tränar. Det säger sig självt att en klubb med 500-2000 medlemmar inte har räknat med att alla ska vara aktiva, då skulle det vara alldeles för trångt i gymet!

Vad är det egentligen värt för dig att nå dina hälsomål och att leva resten av ditt liv utan att känna dig begränsad av din fysik? Att leva resten av ditt liv med bättre självkänsla och större nöjdhet kring din kropp? Har du verkligen givit dig själv bästa möjliga förutsättningar att lyckas?

Hos oss är det första du gör att träffa någon av oss i ett gratis samtal där du kan berätta om vad du vill ha hjälp med, vilka dina mål är, hur du mår i nuläget, om du föredrar att träna ensam eller i grupp, om du behöver hjälp med kost och livsstil och mycket annat. Utifrån detta ger vi våra råd och rekommendationer för dig att ta ställning till. Det är en konsulterande process som bygger på en nära relation och kännedom om varje klient. Därför har vår klubb runt 200 medlemmar och därför kan vi ha en personlig relation med alla våra medlemmar med regelbundna målsamtal. Därför kan vi följa upp och höra av oss till medlemmar som inte varit aktiva på 14 dagar och säkerställa att alla som tränar hos oss är aktiva. Vi tar mer betalt för vår träning för att vi ger mer värde, hos oss får du de resultat du söker!

Precis som med alla andra tjänster så får du vad du betalar för. Precis som i andra sammanhang så blir dina resultat en följd av dina ansträngningar. Om du är redo att göra jobbet, om du är redo att ta ansvar för att försöka uppfylla dina mål, då är vi redo att hjälpa dig på vägen. Vi är vana att hjälpa mängder av olika individer, vi har hjälpt tusentals människor att nå sina mål. Nästa framgångssaga kan vara du!

Boka ditt gratissamtal med oss redan idag på https://bookingcrossfitn162.as.me/NoSweatIntroCFN?fbclid=IwAR1O_QsZeR2U53Lu8KnyqLHQTcVxwWkr3XP1Kt7hK4Dd9HXySNsLNdIkBJU

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje