Vår introduktionsprocess

När någon vill börja träna hos oss, eller få annan hjälp av oss, börjar vi alltid med ett No Sweat Intro och det har vi skrivit om nyligen här i bloggen.

Om det är så att vi rekommenderar medlemskap med gruppträning så inleds den processen alltid på samma sätt. Alla börjar med ett par månader av regelbunden träning med egen Coach. Första månaden är det bara träning med egen coach och individuella pass i gymet som gäller. Vi gör detta för att verkligen duka för framgång, säkerställa att du lär dig det du behöver lära dig och att du ska känna dig trygg och bekväm med din träning.

Det viktigaste som finns när man inleder en ny vana, speciellt i en så ”laddad miljö” som en träningslokal kan vara, är att bli väl omhändertagen och att få lyckas från start. Därför går en coach med dig från start.

Du kommer att träffa din coach minst en gång i veckan den första månaden. Månad två och tre träffas ni minst varannan vecka, det är upp till dig om du vill träffas oftare. Från månad två ges du också tillgång till gruppträningen om du vill. Alla vill inte träna gruppträning och egen PT och eget träningsprogram är det absolut vassaste vi har att erbjuda i träningsväg!

Under de första tre månaderna hos oss är din dialog med coach väldigt tät, både fysiskt i gymet och via andra incheckningar om du så önskar. Vi erbjuder också objektiva mätpunkter i form av InBody-vägningar varje månad, detta sker i samband med målsamtalen som vi också har varje månad. Om kosten och livsstilen är något du kämpar med så kommer vi också att rekommendera en träff med någon av våra nutritionister.

Att träna hos oss är helt klart en större investering än att träna på många andra gym. Vi vet att de flesta som försöker träna på egen hand misslyckas med att nå sina mål och att de slutligen inte går till gymet. Därför ser vår process ut som den gör och därför har vi också en väldigt hög andel medlemmar som fortsätter vara aktiva i flera år.

För oss finns det inga alternativ, vi kommer alltid att erbjuda det vi tror är BÄST. Därför går det inte att bara börja träna på egen hand hos oss, vi jobbar inte med att ”hyra ut utrustning” utan vi är i servicebranschen. Vår service är ”coachning” och det är utifrån det vi designar våra kunders tid hos oss.

Du vet väl att vi kan hjälpa dig också? Boka ett No Sweat Intro med oss så pratar vi om dina mål och ditt nuläge. Utifrån det kommer vi att kunna presentera bra alternativ för dig

https://bookingcrossfitn162.as.me/NoSweatIntroCFN?fbclid=IwAR1O_QsZeR2U53Lu8KnyqLHQTcVxwWkr3XP1Kt7hK4Dd9HXySNsLNdIkBJU

//Teamet på CrossFit Norrtälje

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje