"Vaskar" du träningskort?

Stod du också i den där långa kön för att köpa ett billigt årskort på gymet i januari? Med stora ambitioner för ditt ”nya liv” skulle nya vanor etableras och fitness skulle skapas?

Om du tillhör den stora majoriteten så har du vid det här laget inte loggat så många aktiva pass på gymet den senaste tiden. De flesta slutade redan i januari eller februari. Nu sitter man där och betalar månad för månad, visserligen relativt billigt, men ändå så sker en fullständigt onödig ”vaskning” av träningskort.

Du ska inte ha dåligt samvete, skulden är inte din utan du har fallit offer för ett klassiskt säljknep. Att locka med en billig vara för att binda upp folk på lång sikt, utan några som helst ambitioner att leverera bästa möjliga service. Hur mycket pengar tjänar inte träningsanläggningar på alla sina passiva medlemmar? Medlemmar som inte sliter på maskinerna och som inte kräver personal…men som heller inte får några resultat…

Detta är en väl uträknad affärsmodell och den skulle inte fungera om alla medlemmar på de stora gymen faktiskt var aktiva. Det skulle bli överfullt och överbelastat. Som när flygbolag överbokar och räknar med att vissa inte ska dyka upp, sen står någon stackare där vid gaten och får inte plats på sitt bokade flyg.

Om en träningsanläggning känner sig trygg med att de kommer att leverera resultat till alla som tränar där så behövs inga långa bindningstider. De som får resultat kommer att vara motiverade, de som får bra service kommer att vara lojala, de som lär känna nya träningskompisar kommer att trivas och då stannar medlemmar av dessa skäl och inte för att de har kvar nio månader på sitt årskort.

Vi rabatterar inte våra priser för att någon ”köper mer” och vi har heller inte årskort eller längre bindningstider som gör att priset blir lägre. Anledningen till detta är enkel, vi vet att vi kommer att vilja erbjuda mesta möjliga service åt alla våra medlemmar HELA TIDEN. Alla månader kostar lika mycket hos oss, alla medlemmar får samma service, vi jobbar stenhårt för att alla medlemmar ska vara aktiva medlemmar. Den bästa reklam vi kan få är medlemmar som blir starkare, friskare och lyckligare.

Fråga inte i första hand vilket pris du kan få när du väljer gym, fråga hur de kan hjälpa dig att nå dina resultat och vilka strategier de använder för att hjälpa dig att vara aktiv.

Hur och när kommer någon att följa upp dina resultat och prata om dina nuvarande mål?

Vilka sätt har gymet att mäta dina resultat på?

Om ett gym kan leverera de resultat du är ute efter, så att du kan må precis så som du önskar, så att du kan uppleva exakt de känslor du eftersträvar, så att du kan känna dig så stolt och självsäker som du drömmer om, hur mycket skulle det vara värt för dig?

Vill du veta mer om hur våra medlemmar lyckas med sin träning, se några exempel här: https://www.crossfitnorrtalje.com/vem-aer-vi

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje