Skärpning företagare!

Det här inlägget är mer eller mindre ett "stridsrop" för att ruska lite liv i alla er företagare som inte prioriterar er hälsa!

Utan företagare skulle samhället stå stilla, ni skapar arbetstillfällen och bidrar till utveckling. Ni tar ansvar för att andra ska kunna försörja sig, ni tar risker och ni har en passion för att hjälpa.

Det är livsviktigt att du som är entreprenör tar hand om din hälsa, din familj och dina vänner och hela samhället är beroende av att såna som du orkar fortsätta.

Börja redan idag med att ta ansvar för din hälsa, prioritera träning som en del av ditt liv. Vad är annars vitsen? Varför sitta och planera för "tidig pension" så du kan njuta av livet som 60-åring om du kan börja njuta mer av livet redan nu?

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje