Varför vi inte har ”sales”

Jul och nyårshelgerna är här.

Det betyder att julrean är här…Jag är säker på att din email och ditt FB-flöde är fullt med olika erbjudanden och deals från vartenda företag och organisation du haft kontakt med på något vis. Men, med all denna konsumtion som pågår så kanske en fråga är på sin plats; ”behöver vi verkligen MER, eller behöver vi kanske snarare BÄTTRE?

Den här konsumtionstrenden sträcker sig till träningsbranschen också och även jag får upp en massa erbjudanden från gymkedjor om specialpriser på träningskort, utmaningar och andra varianter. Även till våra gym får vi frågor om vi har några “deals” eller erbjudanden på gång nu inför det nya året.

Då och då, och oftare runt olika högtider, inför sommaren, efter sommaren och vid årsskiftet får vi frågan om vi inte har några erbjudanden på gång. Kanske rabatter för alla studenter efter sommaren?

Ifall att du undrar så har vi inga Black Friday Deals eller specialpriser på årskort. Faktum är att vi aldrig har några kampanjer. Vi erbjuder inte rabatter och vi erbjuder inte gratis provpass. Här är anledningen:

I vår vision om att vara den bästa träningsanläggningen för personlig träning och gruppträning, och det mest avancerade och kompetenta coachingföretaget, så har vi hela tiden hänsynslöst fokuserat på en fråga:

“Hur hjälper vi bäst vara medlemmar och kunder att bli lyckligare genom bättre hälsa och träning?” ”Quest for the best”

Svaret på den frågan är anledningen till att vi existerar. Efter över ett decenniums erfarenhet av att träna och coacha individer och grupper så har vi sett vad som fungerar och vad som inte fungerar.

Att nå ett ambitiöst träningsmål kräver nya beteenden, nya val och nya mindsets. På våra gym tar vi oss tiden att lära oss om vad du siktar mot. Våra coacher är experter på att hjälpa dig att bryta ner stora mål till mindre delmål och milstolpar samt att lägga upp planen för att hjälpa dig nå dem. Sen följer vi upp regelbundet för att hålla dig på banan.

Allt detta tar massor av tid och energi, men det är värt det. Medan bara 20% av de som deltar I kortsiktiga utmaningar fortfarande är aktiva i slutet så har 80-90% av alla som deltar i vår 90-dagars introduktionsprocess gjort stora framsteg mot sina mål och blir fortsatt medlemmar och kunder i våra gym Vår introduktionsprocess genomförs med många enskilda träningstillfällen med en egen coach. Vi erbjuder coaching och mentorskap för det är vad som fungerar. Vi tar mer, men rättvist betalt, för det är vad det kostar att leverera den här sortens kvalitet. “A Better Approach”

Vi kör inte kortsiktiga utmaningar, kampanjer eller gratis provträning, just för att det inte fungerar, och helt ärligt är det heller inte rättvist mot vara nuvarande medlemmar som förväntar sig bästa möjliga kvalitet.

Vi vet att vi inte kan arbeta med alla, det är inte vad vi strävar efter heller. Vi strävar efter att träna individer som vill göra skillnad I världen och som förstår att fantastisk hälsa och fitness hjälper dem att göra sitt absolut bästa. Vi har plats för ungefär 200 individer och de flesta av de platserna är fyllda. Så nästa gång du ser en annons för en gratis eller billig “challenge” kan du fråga dig själv;

”känns det verkligen vettigt och realistiskt?” Om det är så effektiv träning, skulle den då vara gratis eller så billig?” Och när du är redo att sluta upp med att försöka med allehanda utmaningar, dieter och program och hoppas att de ska börja fungera, boka då ett gratis No Sweat Intro med oss så hjälper vi dig igång med vår väldokumenterat lyckade process!

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje