Vår vision

Vår vision är ambitiös, vi vill hjälpa en miljon individer att göra positiva förändringar kring sin träning och hälsa!

Det låter kanske på gränsen till galet, hur ska ett litet gym med 200-250 medlemmar kunna hjälpa EN MILJON individer? Det finns ju inge chans att så många ska kunna söka sig till oss och få träning eller annan hjälp av oss.

Nej, det stämmer att vi inte fysiskt kan träna och hjälpa så många. Det finns dock andra sätt att påverka och hjälpa. Ett av de mest effektiva sätten är att visa vilka resultat våra medlemmar och kunder får av vår träning, våra behandlingar och vår kostrådgivning.

Ingenting verkar så kraftfullt som när våra medlemmar och kunder berättar och delar med sig av sina framgångar, sina utmaningar och sina erfarenheter. Det finns alltid andra som känner igen sig och tänker: ”kan hon så kan jag!” Några av de individerna söker sig till oss, några söker sig till andra träningsanläggningar och några börjar kanske träna på egen hand, oavsett vilket så har vår träning och våra medlemmar bidragit till att fler individer gör positiva förändringar kring sin träning och hälsa och vi är ett steg närmre vår vision.

Om man vill ha stor påverkan och stor räckvidd så måste man vara konsekvent och envis. Därför kommer vi alltid att berätta om våra medlemmar, skryta om dem och dela deras framgångar, helt enkelt för att vi vet att det inspirerar och motiverar.

En av våra grundvärderingar är ”stick your neck out but stay humble”.

Ibland när vi ber medlemmar och kunder att ställa upp på en intervju kan det hända att de inte riktigt vill, de är rädda för att verka skrytsamma…det är inte alltid accepterat att sticka ut hakan. Då påminner vi dem om vår vision och hur deras historia faktiskt kan hjälpa andra. Det finns ingen motsättning i att våga tycka att man är bra och att vara ödmjuk. De flesta med bra självkänsla är bra både på att bekräfta sig själva och andra.

Stick Your Neck Out But Stay Humble!

Vi tanker hjälpa en miljon individer!

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje