Don´t Get Left Behind

CrossFit har funnits som träningsform en bit över 20 år nu och det har verkligen förändrat världens syn på träning på ett sätt som sällan skett tidigare. Tusentals CrossFit-gym har öppnat över hela världen och tusentals andra microgym med samma slags inriktning har öppnat utan att affilliera sig och därmed heta ”CrossFit” som en del av namnet.

Vanliga gym, sk ”Globo Gyms” som SATS, Nordic Wellness med flera, har gjort vad de kan för att hänga med i utvecklingen. Nya slags gruppklasser han införts där man försöker erbjuda mer funktionell träning, designen på gymen ser HELT annorlunda ut nu än för bara 10 år sen här i Sverige, och utbildningarna för tränare har förändrats. Det här är en positiv förändring för alla, de positiva effekterna av att utföra träning som CrossFit är väl bevisade och vi behöver få fler att träna mer varierat och funktionellt. Övervikt och livsstilsrelaterade sjukdomar är ett hälsorelaterat samhällsproblem som CrossFit har potentialen att motverka.

CrossFit är "ganska nytt" men du har garanterat hört någon i din närhet berätta om att hen tränar CrossFit någonstans. Förmodligen har du själv funderat eller fantiserat om hur det skulle vara att börja träna CrossFit. Vilka resultat du skulle kunna få om du bara började och fick den hjälp vi ger alla våra medlemmar. Hur det skulle kännas att kunna klara av så många olika saker med din kropp och hur det skulle påverka ditt liv i övrigt. Kanske har du sett någon av alla de filmer vi lägger upp på medlemmar och kunder som förändrar sina liv totalt tack vare träningen hos oss?

Varför skulle inte du kunna förändra ditt liv precis som de? Vad är det som gör att du väntar och riskerar att bli stående kvar på perrongen när alla andra åker iväg på ”fitness-tåget”? 😊 Varje månad du väntar är en månad bortslösad. Varje vecka är en vecka där du kunnat ta små steg mot starkare muskler, mindre smärta, nya vänner och ökad självkänsla. Det första steget är alltid upp till dig, du måste sluta vänta på rätt läge, sluta vänta på mer mod, sluta vänta på att motivation ska infinna sig och så måste du bara GÖRA det!

När du väl kommit hit så tar vi hand om dig. Personlig träning, täta uppföljningar, nära relation, gym utan en massa människor som trängs, träningsupplägg efter dina mål och ditt nuläge. Allt talar för att även du ska lyckas!

Bli inte lämnad kvar på perrongen, stå inte där och VÄNTA eller HOPPAS på att något ska hända. Ta kontroll och FÅ det att hända!

Boka ditt No Sweat Intro redan idag, vi hjälper dig att lyckas

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje