Våra medlemmar tipsar

Kämpar du med att hålla i dina träningsrutiner? Faller du ofta in i svackor som sen gör det ännu svårare att komma igång med träningen igen? Du är inte ensam!

För ett tag sedan frågade vi våra medlemmar om deras bästa strategier för att hålla i goda rutiner kring träningen. Vilka är trots allt bättre lämpade än dem att svara på just den frågan?

Här nedan kommer några av alla bra tips och tankar som de delade med sig av. Vi kommer att dela fler framöver!· Träningsällskap, när motivationen är låg går jag alltid på fler pass. Att peppa och bli peppad gör min träning både lättare och roligare.

· Våga anpassa och gör det du är bra på dom dagarna det är kämpigt. Spara det jobbiga till dom dagarna kroppen och huvudet är redo för en utmaning.

· Att jag vet att jag inte får belöning varje dag utan att det är disciplin som ger resultat. Motivation kommer ur disciplin och tydliga drömmar om hur det kommer kännas när jag har uppnått min önskan. Vissa dagar bara göra och inte värdera allt man gör.

· Att hitta en så rolig, varierad, utmanande och givande träningsform som gör att jag längtar till och inte vill vara utan den.

· Att träningen är mer än ”bara träning” - socialt, kontaktskapande och ett stort intresse jag delar med flera i min omgivning.

· Att skriva träningsdagbok och kunna se utveckling och framgång är motiverande för mig att hålla i träningen.

· Att träningen är något jag bara gör - en rutin av många. Den görs inte alltid med 100 %-ig insats men på den nivå dagen och kroppen tillåter. Det duger!

Featured Posts
Recent Posts

© 2018 CrossFit Norrtälje